Ons Bedrijf

Graafmachineverhuur-grondwerken-bestratingen

Gebr. de Regt B.V. bestaat sinds 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide en betrouwbare onderneming.

Wij zijn gevestigd in Goudswaard, in de Hoeksche Waard, en verrichten onze werkzaamheden hoofdzakelijk in de provincie Zuid-Holland.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. Daarbij moet u denken aan alles op het gebied van grondwerken, graafmachineverhuur en bestratingen.

Onze aanpak:

Servicekwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze aanpak zou u dan ook in de volgende punten kunnen samenvatten:

  • Klantvriendelijk; Wij luisteren aandachtig wat uw wensen zijn. Wij zijn persoonlijk en benaderbaar.
  • Kwaliteit; Wij verstaan ons vak en bieden u dan ook vakkundig maatwerk. Wij bieden u een totaaloplossing aan voor de door u verlangde werkzaamheden.
  • Service; Wij houden ons aan de gemaakte afspraken en streven ernaar om onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Dit alles in het teken van betrouwbaarheid.
  • Continuïteit; Met zo’n vijftien mensen die bij ons werken, staan wij dagelijks voor u klaar.
  • Flexibiliteit; Gebr. de Regt B.V. is geschikt voor zowel grote als kleine werkzaamheden. Verder zijn wij flexibel in de eventuele onverwachte wijzigingen. Mochten deze tijdens onze werkzaamheden plaatsvinden, kunnen wij hier adequaat op reageren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-22943762